Sipariş listesinde ürün yok
İhraç Edilen Doğal Çiçek Soğanlarımız ve Üretim Teknikleri
Fertigasyon - Sulama İle Birlikte Gübreleme
Sızma Zeytinyağı ve Kalite Faktörleri Kitabı
Teknik Resim Temel Bilgiler ve Uygulamalar
Bitkilerin kültüre alınması ile başlayan bitki ıslahı, başlangıçta, gıda ve giyinme amaçlı hedef bitkilerin seçimine yönelik faaliyetleri kapsarken; zamanla daha fazla verim, süsleme, boyama ve beğeni gibi çoğalan ve farklılaşan ihtiyaçlara yönelik olarak çeşitlenmiş ve genetik yanında daha önce kullanılmayan çok farklı bilim dallarının da dahil edildiği
‘Pamukta zararlanma ve Ürün Kayıpları’ ve ‘Pamuk Hasadı, Depolama Ve Çırçırlama’ gibi. Bu eserde, o kitaplarda ele alınan konuları tekrarlamamaya özen gösterdim. . Her bölüm için, yeni bilimsel araştırmaları eklemek ger