Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Anatomi

Basitleştirilmiş Klinik Nöroanatomi Daha büyük görüntüle

Basitleştirilmiş Klinik Nöroanatomi

9786257564076

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

350,00 TL


KDV Hariç: 350,00 TL

   Bu kitabın amacı standart referans kitapların yerini almak değil, nöroanatomi dersi öncesinde veya dersi alırken referans kitaplara yardımcı kaynak oluşturmaktır. Standart referans kitaplarının bunun gibi kitaplarla desteklenmesi, öğrencinin nöroanatominin genel prensiplerini daha hızlı öğrenmesini ve daha iyi hatırlamasını sağlayacaktır. Ayrıca, nöroanatominin klinikle ilişkili yönlerini vurgulamayı hedefleyen Board ve benzer türdeki sınavlar öncesinde hızlı bir gözden geçirmeye olanak vermektedir.
     Bilinmeyen tüm kelimelerin tanımlarını uzun uzun yazmaktansa, seçilmiş bazı kelimelerin açıklamalarının yer aldığı küçük bir sözlük hazırlanmıştır. Sadece gözden geçirme için değil, metinde yer verilmemiş olan ince detayların da öğrenilebilmesi için kliniğe yönelik sorular ve cevapları eklenmiştir.

ISBN9786257564076
Basım Yılı2021
Basım Sayısı35
Sayfa Sayısı112
Yazar(lar)Stephen Goldberg
Çeviri EditörüProf. Dr. Selçuk Tunalı

Yorum Yaz

Basitleştirilmiş Klinik Nöroanatomi

Basitleştirilmiş Klinik Nöroanatomi

Yorum Yaz