Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.
Bölüm 2 Zeytin Karasuyunun Kesikli Reaktörde Anaerobik Arıtımı
Bölüm 3 Alzheimer Hastalığının Gelişiminde Mikroorganizmaların Rolü
Bölüm 4 Blicca bjoerkna (Linnaeus, 1758)’nın Bazı Biyolojik Özellikleri
Bölüm 5 Parçacık Fiziğindeki Gelişmeler ve Yönelimler
Bölüm 6 HPLC İle Antioksidan Aktivite Tayin Yöntemleri
Bölüm 7 Amit Türevi Moleküllerin Önemi ve Sentez Yöntemleri; Yeni Sübstitüe Amit Türevlerinin Sentezlenmesi
Bölüm 8 Alkilaminofenol Türü Yeni Bileşiklerin Sentezi
Bölüm 9 Hepatoselüler Karsinomanın Epidemiyolojisi, Etiyolojisi ve Moleküler Mekanizmaları
Bölüm 10 Bitki Proteomiği: Teknikler, Zorluklar ve Türkiye’deki Durum
Bölüm 11 Doğal Su Numunelerinde Eser Miktardaki Cd(II), Pb(II) ve Zn(II) İyonlarının 2.6-Dimetilmorfolinditiyokarbamat Kompleksleri Şeklinde Amberlit Xad-4 Kolonundan Önderiştirilmesi ve Tayini İçin Yeni Bir Metot