Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

AYBAK 2020 MART

Güncel Turizm Araştırmaları ( AYBAK 2020 Mart ) Daha büyük görüntüle

Güncel Turizm Araştırmaları ( AYBAK 2020 Mart )

9786052588611

Akademisyen Kitabevi

250,00 TL

200,00 TL

-20%


KDV Hariç: 200,00 TL

İçindekiler :

  • Bölüm 1 Turistlerin Özgüven Düzeyleri ve Destinasyonda Algıladıkları Riskler Arasındaki İlişki:Kuşadası Örneği
  • Bölüm 2 Sosyal Müşteri İlişkileri Yönetimi Yeteneklerinin Öncülerinden Müşteri İlişkileri Oryantasyonu ve Konaklama İşletmelerinde Uygulama
  • Bölüm 3 Seyahat Acentalarında Müşteri Şikâyet Yönetimi
  • Bölüm 4 Turizm İşletme Mutfaklarında Fonksiyonel Gıdaların Kullanılma Potansiyeli ve Fonksiyonel Gıda Kavramı
  • Bölüm 5 Gastronomi Turizminde Bir Beslenme Engeli Olan Çölyak ve Yöresel Ürünlerin Glutensiz Olarak Üretilmesi: Konya Tandır Ekmeği Örneği
  • Bölüm 6 Turizm Sektöründe Endüstri 4.0 Uygulamaları
  • Bölüm 7 Otel İşletmelerinde Dış Kaynak Kullanımı: Kavramlar ve Uygulama Alanları
  • Bölüm 8 Otel İşletmelerinde Gelir Yönetimi Uygulamalarının Değerlendirilmesi
  • Bölüm 9 Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Dematel Yöntemi ile Tedarikçi Seçiminin Uygulanabilirliği
  • Bölüm 10 Geleneksel Kültür Miras Ürünü Aleppo Soap (Defne Sabunu)’Un Turistik Ürüne Yolculuğu
  • Bölüm 11 Turizm ve Türk-Japon Dostluğu
  • Bölüm 12 Turizm Endüstri ve İşletmelerinde Paradigma Değişimi Ve Sezgisel Kararların Önemi
  • Bölüm 13 Denizli’de Yöresel Tatlılarda Bir Marka: Hacı Şerif
ISBN9786052588611
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı201
Editör(ler)Mehmet SARIOĞLAN
Ebat "cm"16 x 24
BISACBUS081000

Yorum Yaz

Güncel Turizm Araştırmaları ( AYBAK 2020 Mart )

Güncel Turizm Araştırmaları ( AYBAK 2020 Mart )

Yorum Yaz