Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Sağlıkta ve Hastalıkta Çocuk Beslenmesi Daha büyük görüntüle

Sağlıkta ve Hastalıkta Çocuk Beslenmesi

9786059215589

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

250,00 TL


KDV Hariç: 250,00 TL

Sağlıkta ve Hastalıkta Çocuk Beslenmesi
Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan akademisyenlerin deneyimleri ile yoğrulmuş bilimsel gerçekleri sunan “Sağlıkta ve Hastalıkta Çocuk Beslenmesi” yoğun bir ilgi görmüş ve kısa süre içinde ikinci baskı gerekliliği doğmuştur.
Doğum öncesinden başlayarak yetişkinliğe kadar sağlıkta ve hastalıkta beslenme ile ilgili hemen her şeyi bulacağınız bu kitap umuyoruz ki her türlü sorunuza ve sorununuza yanıt olur, bilginizi ve beslenmeye ilginizi artırır.
Beslenme ile ilgili doğruları uygulayarak çocukların, dolayısı ile toplumun kaderini iyi yön-de değiştirme gücüne sahibiz; bunu el birliği ile çok daha kolay gerçekleştirebiliriz. Bu ne-denle kitabımızı çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgilenen tüm sağlık personeline ulaştırarak bilginin dağılmasını, kullanılmasını ve çoğalmasını umut ediyoruz.
Bu projede birlikte çalıştığım, bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm yazarlara ve kitabımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm okurlara teşekkür ediyorum.
Beklentilerinizi karşılayacak ve günlük pratiğinizde size kolaylık sağlayacak bir kaynak olması dileğimle…
Prof. Dr. Mukadder Ayşe Selimoğ
ISBN9786059215589
Basım Yılı2018
Sayfa Sayısı472
Yazar(lar)Prof. Dr. Mukadder Ayşe Selimoğlu

Yorum Yaz

Sağlıkta ve Hastalıkta Çocuk Beslenmesi

Sağlıkta ve Hastalıkta Çocuk Beslenmesi

Yorum Yaz