Sipariş listesinde ürün yok
9786256965713
375,00 TL
300,00 TL
-20%
İçindekiler:
BÖLÜM 1 Afet ve Acil Durumların Önemi
Cihan ÖNEN
BÖLÜM 2 Afet Risk Azaltma ve Sürdürülebilir Kalkınma
Edip KAYA
BÖLÜM 3 Afet ve Acil Durumlarda Bulaşıcı Hastalıkların Önlenmesi, Tedavisi ve Kontrolü
Kenan KENDİLCİ
BÖLÜM 4 Afet ve Acil Durumlarda Bulaşıcı Olmayan Hastalıkların Önlenmesi, Tedavisi ve Kontrolü
Osman KÜÇÜKKELEPÇE
BÖLÜM 5 Afet Sonrası Çocuklarda Beslenme ve İshalli Hastalıklar
Mehmet Emin PARLAK
BÖLÜM 6 Afet ve Acil Durumlarda Beslenme Gereksinimleri
Anıl YILDIZ
BÖLÜM 7 Afet ve Acil Durumlarda Riskli Grupların Beslenmesi
BÖLÜM 8 Afet Ve Acil Durumlarda Önemli Beslenme Yetersizliği Hastalıkları
Esma AKSOY KENDİLCİ
Nubar YASAN
BÖLÜM 9 Afet ve Acil Durumlarda Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi
Fatma KILIÇ
BÖLÜM 10 Afet ve Acil Durumlarda Beslenme Hizmetlerinin Organizasyonu
Yağmur DEMİREL ÖZBEK
BÖLÜM 11 Afet ve Acil Durumlar ile Gıda Güvencesi ve Gıda Güvenliği İlişkisi
Seda OĞUR
Yakup Enes ÇAM
BÖLÜM 12 Afet ve Acil Durumlarda Su, Sanitasyon ve Hijyen
Seda OĞUR
Yakup Enes ÇAM
BÖLÜM 13 Afet ve Acil Durumlarda Gıda Yardımlarının Organizasyonu
Necla ÖZDEMİR ORHAN
ISBN | 9786256965713 |
Basım Yılı | 2022 |
Basım Sayısı | 1 |
Sayfa Sayısı | 280 |
Kitap Dili | Türkçe |
Editör(ler) | Esma AKSOY KENDİLCİ,Seda OĞUR |
BISAC | NAT023000 |
DOI | 10.37609/akya.2364 |