Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Beslenme ve Diyet Kitapları

Gıda, Beslenme ve Gastronomide Yeni Trendler: Alternatif Besinler Daha büyük görüntüle

Gıda, Beslenme ve Gastronomide Yeni Trendler: Alternatif Besinler

9786256448940

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

810,00 TL


KDV Hariç: 810,00 TL

 Gıda bilimi ve teknolojisi, beslenme ve diyetetik, gastronomi ve mutfak sanatları, birbirleriyle yakından ilişkili fakat aynı zamanda farklı yönlerle de ön plana çıkan bilim dallarıdır. Bu alanlarda sürekli değişen trendler ve yenilikçi yaklaşımlar, bu sektörlere ve bilim dallarına ilgi duyanlar için büyük bir heyecan kaynağı oluşturmaktadır. Bahsi geçen alanlar, insanların güvenli gıda ihtiyaçlarını karşılamayı, gıdaların tarladan sofraya kadar olan işlenme süreçlerini, uygun koşullarda depolama yöntemlerini ve insanların dengeli, yeterli ve çeşitli bir şekilde beslenmelerini sağlamayı kapsayan çalışma kollarını içermektedir. Gıda işleme (güncel yöntemler), yemek kültürü, beslenme alışkanlıkları ve gastronomi dünyası sürekli bir gelişim içerisindedir, yeni lezzetleri, sağlıklı beslenme yaklaşımlarını ve yenilikçi tekniklerle dolu bir geleceği biz tüketicilere sunmaktadır.

ISBN9786256448940
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı2024
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Gülşah ÇALIŞKAN KOÇ,Yasemin ÇELEBİ
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Gıda, Beslenme ve Gastronomide Yeni Trendler: Alternatif Besinler

Gıda, Beslenme ve Gastronomide Yeni Trendler: Alternatif Besinler

Yorum Yaz