Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Biyokimya

Diş Hekimleri İçin Biyokimya Ders Notları Daha büyük görüntüle

Diş Hekimleri İçin Biyokimya Ders Notları

9786054448241

525,00 TL


KDV Hariç: 525,00 TL

Biyokimya, insanda metabolik faaliyetlerin nasıl gerçekleştiğini ve hastalıkların işleyiş mekanizmasını anlatan temel bilim dallarından biridir. Diş Hekimleri İçin Biyokimya Ders Notları, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri bölümlerinde okuyan öğrenciler için Biyokimya dersi konularının daha kolay anlaşılmasını sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Kitapta yer alan bilgilerin pekiştirilmesi ve daha kolay anlaşılması amacıyla onlarca tablo ve 250’den fazla şekil kullanılmış ve konuların aklda kalıcığını artırmak hedeflenmiştir. Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’na (DUS) uygun bir kaynak olmasına ayrıca özen gösterilmiştir.

Kitap temel olarak; Hücre, Metabolizmanın Temel Kavramları, Karbonhidratlar, Proteinler, Lipitler, Vitaminler, Hormonlar ve Nükleik Asitler alt başlıklarından oluşmaktadır. Bu sıralama klasik kitaplarda yer alan konu düzeninden biraz farklı olup öğrencinin dikkatini dağıtmadan her konuyu kendi alt başlığı içerisinde kavratmayı amaçlar.

ISBN9786054448241
Basım Yılı2022
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı363
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Uz.Dr.Ercan ÖZTÜRK

Yorum Yaz

Diş Hekimleri İçin Biyokimya Ders Notları

Diş Hekimleri İçin Biyokimya Ders Notları

Yorum Yaz