Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Eczacılık Kitapları

Eczacılıkta İşletme ve Yönetim Daha büyük görüntüle

Eczacılıkta İşletme ve Yönetim

9786253994785

Akademisyen Kitabevi

650,00 TL

520,00 TL

-20%


KDV Hariç: 520,00 TL

BÖLÜM 1 ECZACILIK VE YÖNETİM

1.1. Eczacılıkta İşletme Biliminin Rolü ve Önemi

1.2. Yönetici Olarak Bir Eczacının Görevleri

1.2.1. Planlama

1.2.2. Koordinasyon

1.2.3. Organizasyon

1.2.4. Yöneltme

1.2.5. Denetleme

1.3. Eczacılıkta Yönetim Becerileri

1.3.1. Teknik ve Kavramsal Beceriler

1.3.2. Eczacılıkta Yönetim Becerileri-Beşeri ilişkiler

BÖLÜM 2 ECZACILIK HİZMETLERİNDE İNOVASYON TABANLI GİRİŞİMCİLİK

VE İÇ GİRİŞİMCİLİK

BÖLÜM 3 KURULUŞ ÇALIŞMALARI

3.1. Fizibilite Analizi ve Kuruluş Finansmanı

3.2. Kuruluş Yeri Seçimi

3.3. Eczane İç Mekan Tasarımı

BÖLÜM 4 OPERASYONLARI YÖNETMEK

4.1. Operasyonları Yönetmek

4.2. Stok Yönetimi

4.3. Satış Yönetimi

4.4. Pazarlama Yönetimi

4.5. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi

4.6. Kalite Yönetimi

BÖLÜM 5 MALİ TABLOLAR VE ANALİZİ

BÖLÜM 6 FİNANSAL YÖNETİM

BÖLÜM 7 KENDİNİ YÖNETMEK

7.1. Karar Verme ve Problem Çözme

7.2. Kariyer Yönetimi

7.3. Sürekli Mesleki Gelişim

BÖLÜM 8 İNSANLARI VE İLİŞKİLERİ YÖNETMEK

8.1. İnsan Kaynakları Yönetimi

8.2. Halkla İlişkiler

8.3. İmaj ve İtibar Yönetimi

8.4. Liderlik

8.5. Eczacılık Hizmetlerinde Etkili İletişim

8.6. Çatışma Çözümü

8.7. Zaman Yönetimi

8.8. Stres Yönetimi

BÖLÜM 9 HASTA ODAKLI HİZMETLERİ YÖNETMEK

9.1. İlaçla Tedavi ve Hastalık Yönetimi

9.2. Kanıta Dayalı Eczacılık

9.3. Eczane Hizmetlerinde Ekonomik Değerlendirme

BÖLÜM 10 BİLGİ VE TEKNOLOJİYİ YÖNETMEK

10.1. Dijital Sağlık ve Okuryazarlık

10.2. Eczacılık Bilişim Sistemleri Yönetimi

10.3. Eczacılık Uygulamalarında Yapay Zekâ

10.4. Tele/Uzaktan Eczacılık

BÖLÜM 11 RİSKLERİ VE KRİZLERİ YÖNETMEK

11.1. Risk Yönetimi

11.2. Kriz Yönetimi

11.3. Afet Yönetimi

BÖLÜM 12 İŞ ETİĞİ

12.1. İş Etiğinin Temel İlkeleri

 

ISBN9786253994785
Basım Yılı2023
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı579
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Gülbin ÖZÇELİKAY,Muammer ÇALIKUŞU,Mehmet Barlas UZUN
BISACBUS041000
DOI10.37609/akya.2903

Yorum Yaz

Eczacılıkta İşletme ve Yönetim

Eczacılıkta İşletme ve Yönetim

Yorum Yaz