Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomide Güncel Eğilimler Daha büyük görüntüle

Gastronomide Güncel Eğilimler

9786258430127

Akademisyen Kitabevi

330,00 TL

264,00 TL

-20%


KDV Hariç: 264,00 TL

İçindekiler:

  • Bölüm 1 - GASTRONOMİ VE MİTOLOJİ
    /Tulga ALBUSTANLIOĞLU
  • Bölüm 2 - GASTRONOMİDE SANATSAL EĞİLİMLER: GÖRSEL TEMSİLİN ÖNEMİ VE TEMEL SANAT BİLGİSİNİN ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİNE KATKISI
    / Nurcan DURMAZ
  • Bölüm 3 -GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS
    / Şelale ÖNCÜ GLAUE
  • Bölüm 4 - YEREL ÜRETİMDE EĞİLİMLER BAL ÜRETİMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA
    / Elçin NOYAN
  • Bölüm 5 - FONKSİYONEL GIDA EĞİLİMLERİ
    / İlkay YILMAZ
  • Bölüm 6 - GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL EĞİLİMLER
    / Mehmet Sedat İPAR
  • Bölüm 7 - TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE EĞİLİMLER
    / Turgay BUCAK, Gizem AKÇURA
  • Bölüm 8 - YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YENİ UYGULAMALAR: COVID-19
    / Gürkan KALKAN
  • Bölüm 9 - YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDEKİ YENİLİKLER
    / Turgay BUCAK, Gizem AKÇURA
  • Bölüm 10 - HÜCRESEL TARIM UYGULAMASI VE GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİNDE DİĞER EĞİLİMLER
    / Burcu KAYA, Gözde TÜRKÖZ BAKIRCI
  • Bölüm 11 - ALTERNATİF BİR PROTEİN KAYNAĞI: YAPAY ET
    / Haluk ERGEZER
  • Bölüm 12 - EŞSİZ TABAKLAR: KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ GASTRONOMİ
    / Kübra KIRBAÇ, Tolga AKCAN
  • Bölüm 13 - NÖROGASTRONOMİ VE GASTRO DENEYİM
    / Nihan GÖĞÜŞ BAĞIŞ, Ayşe KAYABAŞI
  • Bölüm 14 GASTRONOMİDE BİREYLERİN GIDA TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ
    / Gülşen BAYAT
  • Bölüm 15 ATIK YÖNETİMİNDE EĞİLİMLER VE FREEGANİZM AKIMI
    / Şeyma ANDAŞ , Gözde TÜRKÖZ BAKIRCI
ISBN9786258430127
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı240 Sayfa – 16 x 24 – Siyah Beyaz
Editör(ler)Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL
BISACCKB000000
DOIhttps://doi.org/10.37609/akya.960

Yorum Yaz

Gastronomide Güncel Eğilimler

Gastronomide Güncel Eğilimler

Yorum Yaz