Sipariş listesinde ürün yok
9789758377455
150,00 TL
127,50 TL
-15%
1. GİRİŞ 1. 1 Geçmişi, Yayılımı ve Ekonomisi 1. 2 Besin Değerleri ve Sağlık Etkileri 2. BİTKİSEL ÖZELLİKLERİ 3. İKLİM VE TOPRAK İSTEKLERİ 3. 1 İklim İstekleri 3. 2 Toprak İstekleri 4. ÇEŞİTLER 4.1 Bayrampaşa 4.2 Sakız 5. BAHÇE TESİSİ VE BAKIM İŞLEMLERİ 5. 1 Bahçe Tesisi - Tohumla Üretim - Memeler İle Üretim - Dip Sürgünleri ve Köklü Fide ile Üretim 5. 2 Bakım İşlemleri - Sulama - Ara İşleme ve Dip Temizliği - Gübreleme | 6. ÜRETİMDE KARŞILAŞILAN PROBLEMLER VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 6. 1 Enginar Hastalık ve Zararlıları 6. 2 Enginarda Yabancı Ot Kontrolü 6. 3 Fizyolojik Bozukluklar 7. HASAT VE VERİM 8. HASAT SONRASI İŞLEME VE DEĞERLENDİRME 9. GELECEKTE ENGİNAR ÜRETİMİNDE YENİ SEÇENEKLER YARARLANILAN KAYNAKLAR |
ISBN | 9789758377455 |
Basım Yılı | 2006 |
Sayfa Sayısı | 64 |
Yazar(lar) | Prof.Dr. Benian Eser Doç. Dr. Hülya İldi Dr. Atnan Uğur |