Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

HER YÖNÜYLE GIDA Daha büyük görüntüle

Her Yönüyle Gıda

9786055267063

Sidas Yayıncılık

450,00 TL

382,50 TL

-15%


KDV Hariç: 382,50 TL

İÇİNDEKİLER
1. BÖLÜM; ET TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN)
2. BÖLÜM; SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Fügen DURLU-ÖZKAYA)
3. BÖLÜM; MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN)
4. BÖLÜM; YAĞ TEKNOLOJİSİ (Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ ve Derya KOÇAK YANIK)
5. BÖLÜM; TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Yrd. Doç. Dr. Serpil ÖZTÜRK)
6. BÖLÜM; FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ ( Yrd. Doç. Dr. Omca DEMİRKOL)
7. BÖLÜM; GIDALARDA BOZULMA (Doç. Dr. Serap COŞANSU)
8. BÖLÜM; TARLADAN SOFRAYA GIDA GÜVENLİĞİ (Prof. Dr. Kamuran AYHAN)
9. BÖLÜM; İŞLEMEYE HAZIR ÜRÜNLER (Yrd. Doç. Dr. K. Bülent BELİBAĞLI ve Tuğba İNANÇ)
10. BÖLÜM; TÜRK GIDA MEVZUATI VE DENETİMİ (Prof. Dr. Nevzat ARTIK , Prof. Dr. Ender Sinan POYRAZOĞLU,Dr. Nevzat KONAR)
11. BÖLÜM GIDALARDA DUYUSAL ANALİZ 
(Doç.Dr. Yonca KARAGÜL-YÜCEER)

ISBN9786055267063
Basım Yılı2013 Basımı
Sayfa Sayısı425 SAYFA
Yazar(lar)Doç. Dr. Fügen DURLU ÖZKAYA - Doç. Dr. Serap COŞANSU - Prof. Dr. Kamuran AYHAN

Yorum Yaz

Her Yönüyle Gıda

Her Yönüyle Gıda

Yorum Yaz