Sipariş listesinde ürün yok
9786058797635
400,00 TL
340,00 TL
-15%
1. Kalite ile İlgili Kavramlar ve Kalite Sistemleri
2. Gıda Kalitesi ve Gıda Kalite Sağlama
3. Gıda Kalite Sağlama Sistemleri
4. Gıdalarda Temel Analizler
5. Gıdalarda Bulaşanlar
6. Gıda Katkı Maddeleri
7. Gıdaların Duyusal Özellikleri
8. Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
9. İstatistiksel Proses Kontrolunda Kullanılan Teknikler
ISBN | 9786058797635 |
Basım Yılı | 2011 |
Sayfa Sayısı | 260 SAYFA |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur - Doç. Dr. Yeşim Elmacı - Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ |