Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Süt Ve Mamülleri Teknolojisi Daha büyük görüntüle

Süt ve Mamülleri Teknolojisi

9789759895136

Sidas Yayıncılık

650,00 TL

552,50 TL

-15%


KDV Hariç: 552,50 TL

Özellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor.

ISBN9789759895136
Basım Yılı2021
Basım Sayısı7
Sayfa Sayısı590
Yazar(lar)Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ
Ebat "cm"16,5 x 24

Yorum Yaz

Süt ve Mamülleri Teknolojisi

Süt ve Mamülleri Teknolojisi

Yorum Yaz