Sipariş listesinde ürün yok
9789759895136
650,00 TL
552,50 TL
-15%
Özellikle Süt İşletmeleri ve süt teknolojisi üreten firmalar ile Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında Sütün Bileşimi ve Özellikleri, Sütün Toplanması ve Fabrikaya Kabulü, Süte Uygulanan Ön Teknolojik İşlemler, İçme Sütü Teknolojisi, Peynir Teknolojisi, Peynir Yapımında Kullanılan Katkılar, Peynirin Tuzlanması, Tereyağı Teknolojisi, Yoğurt Teknolojisi, Koyulaştırılmış Süt Teknolojisi, Süttozu Teknolojisi, Dondurma Teknolojisi gibi konular teferruatı ile inceleniyor.
ISBN | 9789759895136 |
Basım Yılı | 2021 |
Basım Sayısı | 7 |
Sayfa Sayısı | 590 |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ |
Ebat "cm" | 16,5 x 24 |