Sipariş listesinde ürün yok
9789944566087
350,00 TL
297,50 TL
-15%
Gıda Kalitesi Ve Duyusal Kalite Karakteristikleri
Duyusal Değerlendirme Nedir
Duyusal Analiz Laboratuvarında Test Odası, Ürün Ve Panel Kontrolu
Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi Ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler
Farklılık Testleri
Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar
Tanımlayıcı Duyusal Analiz Teknikleri
Doku Profili Analizi
Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmalarında Kullanılması
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme ile İlgili Bir Programın Uygulanması
ISBN | 9789944566087 |
Basım Yılı | 2015 |
Sayfa Sayısı | 135 sayfa |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Tomris ALTUĞ ONOĞUR – Doç. Dr. Yeşim ELMACI |