Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

PEYNİR BİLİMİNİN TEMELLERİ Daha büyük görüntüle

Peynir Biliminin Temelleri

9786058797611

Sidas Yayıncılık

Tükendi

BÖLÜM 1: GİRİŞ

BÖLÜM 2: PEYNİR SÜTÜNÜN NİTELİKLERİ

BÖLÜM 3: ISIL İŞLEM

BÖLÜM 4: KAZEİN KİMYASI VE SÜTÜN PIHTILAŞMA MEKANİZMASI

BÖLÜM 5 : PEYNİR MİKROBİYOLOJİSİ

BÖLÜM 6: PEYNİR STARTER KÜLTÜRLERİ

BÖLÜM 7: PEYNİRDE OLGUNLAŞMA

BÖLÜM 8: PEYNİRDE OLGUNLAŞMAYI HIZLANDIRMA YÖNTEMLERİ

BÖLÜM 9: PEYNİRDE TUZLAMA

BÖLÜM 10: PEYNİRDE AROMA

BÖLÜM 11: MEMBRAN AYIRMA TEKNİKLERİNİN PEYNİR TEKNOLOJİSİNDE KULLANIMI

BÖLÜM 12: PEYNİR ÜRETİMİNDE YÜKSEK BASINÇ UYGULAMALARI

ISBN9786058797611
Basım Yılı2011 Basımı
Sayfa Sayısı680 SAYFA
Yazar(lar)Doç. Dr. Adnan HAYALOĞLU - Prof. Dr. Barbaros ÖZER

Yorum Yaz

Peynir Biliminin Temelleri

Peynir Biliminin Temelleri

Yorum Yaz