Sipariş listesinde ürün yok
9789944566056
400,00 TL
340,00 TL
-15%
ÖZET
BÖLÜM 1: GIDA ENDÜSTRİSİ VE SANİTASYON
BÖLÜM 2: MİKROORGANİZMALAR İLE SANİTASYON İLİŞKİSİ
BÖLÜM 3: TEMİZLİK VE TEMİZLEME MADDELERİ
BÖLÜM 4: DEZENFEKSİYON VE DEZENFEKTANLAR
BÖLÜM 5: TEMİZLEME VE DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ
BÖLÜM 6: SANİTASYON EKİPMANLARI VE SİSTEMLERİ
BÖLÜM 7: SANİTASYON UYGULAMALARINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR
BÖLÜM 8: GIDA İŞLETMELERİNDE PERSONEL HİJYENİ
BÖLÜM 9: ATIK MADDELERİN UZAKLAŞTIRILMASI
BÖLÜM 10: HAŞERELERLE MÜCADELE
BÖLÜM 11: KALİTE GÜVENCE VE SANİTASYON PROGRAMININ GELİŞİMİ
BÖLÜM 12: SU HİJYENİ
BÖLÜM 13: HAVA HİJYENİ
BÖLÜM 14: YÖNETİM VE SANİTASYON
ISBN | 9789944566056 |
Basım Yılı | 2015 |
Sayfa Sayısı | 280 |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Semra KAYAARDI |