Sipariş listesinde ürün yok
9786058894211
400,00 TL
340,00 TL
-15%
GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN
ÖZET
1- Gıda Güvenliğine Giriş 2- İşletme Yapısı ve Tasarımı 3- Alet ve Ekipman Tasarımı 4- Personel Hijyeni Uygulamaları 5- Depolama, Nakliye ve Sıcaklık Kontrolü 6- Temizlik Ve Dezenfeksiyon 7- Yabancı Madde Yönetimi 8- Gıda Kanunlarında Hijyen İle İlgili Yaptırımlar 9- Gıda Hijyeni Sabotaj İlişkisi
ISBN | 9786058894211 |
Basım Yılı | 2014 |
Sayfa Sayısı | 381 |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL |