Sipariş listesinde ürün yok
9786055267292
350,00 TL
297,50 TL
-15%
1. Giriş
2. Fenolik Bileşiklerin Yapıları
3. Fenolik Bileşiklerin Gıda Bileşeni Olarak Önemi
4. İnsan Sağlığı Açısından Fenolik Bileşiklerin Önemi
5. Gıda Örneklerinden Fenolik Bileşiklerin Ekstraksiyonu ve Analizi
6. Fenolik Bileşikler İçin Kullanılan Analiz Yöntemleri
7. Gıda Kimyasında Kemometri Kaynaklar
ISBN | 9786055267292 |
Basım Yılı | 2020 |
Sayfa Sayısı | 150 |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Nevzat Artık - Prof. Dr. R. Ertan Anlı - Doç Dr. Nevzat Konar - Uzm.Kim. Nilüfer Vural |