Sipariş listesinde ürün yok
9786055267339
350,00 TL
297,50 TL
-15%
Kitap bölümleri; Mikroorganizmalar hakkında genel bilgi, gıda bulaşmaları, gıda bozulmaları, gıdaların neden olduğu hastalıklar, gıdaların muhafazası, personel hijyeni ana başlıklarından oluşuyor. Bu kitap daha çok üniversite öğrencileri, mühendisler ve gıda sektöründe çalışan teknik elemanlara yönelik hazırlanmıştır. Bunun yanında konuya ilgi duyan kişilerde yararlanabileceklerdir. Sunulan bilgiler anlaşılır şekilde ve gerektiği kadar verilmeye çalışılmış, çok bilimsel ayrıntıya girilmemeye özen gösterilmiştir.
ISBN | 9786055267339 |
Basım Yılı | 2018 |
Sayfa Sayısı | 210 |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Deniz GÖKTAN - Prof. Dr. Günnur TUNÇEL |