Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Metotları Daha büyük görüntüle

Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Metotları

9786058797673

Sidas Yayıncılık

225,00 TL

191,25 TL

-15%


KDV Hariç: 191,25 TL

1-     Aflatoksin B1, B2, G1, G2 Tayini

2-     Okratoksin A Tayini

3-     Aflatoksin M1 Tayini

4-     Zearalenone Tayini

5-     Deoksinivalenol Tayini

6-     Fumonisin B1, B2 Tayini

7-     Mısırda Fumonisin B1, B2 Tayini

8-     Unda Benzoil Peroksit Tayini

9-     Kırmızı Biber ve Ürünlerinde Sudan Tayini

10- Hayvansal ve Bitkisel Yağlarda PAH Tayini

11- Et ve Et Mamülleri Hidroksiprolin Tayini

12- Gıdalarda Sorbat ve Benzoat Tayini

13- Gıdalarda Enzimatik yöntem ile Nitrat Tayini

14- Çay, Kahve ve Alkolsüz İçeceklerde Kafein Tayini

15- Bebek mamalarında Spektrofotometrik Yöntemle Nitrat Tayini

16- Meyve ve Sebze Ürünlerinde 5-HMF Tayini

17- Su Ürünlerinde Benzo(a)pyren Tayini

18- Et ve Et Ürünlerinde Nitrit Tayini

19- Et ve Et Mamülleri Kolojen Tayini

20- Meyve ve Sebze Toplam Kükürdioksit Tayini

21- Balda HMF Tayini

22- Yağsız Gıdalarda P4pestisit Kalıntılarının Tayini

ISBN9786058797673
Basım Yılı2012
Sayfa Sayısı128
Yazar(lar) Dr. Gözde TÜRKÖZ BAKIRCI - Prof. Dr. Yaşar HIŞIL

Yorum Yaz

Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Metotları

Gıda Katkı ve Kalıntı Analiz Metotları

Yorum Yaz