Sipariş listesinde ürün yok
9786055267780
150,00 TL
127,50 TL
-15%
Ekmek maliyet hesabının nasıl ve hangi kriterler göz önüne alınarak yapılması gerektiğine ihtiyaç olduğu düşüncesiyle ve bu düşünceden hareketle fırıncılarımızın üye oldukları odaların hazırlayacakları fiyat tarifelerine ışık tutmak amacıyla bu kitaP hazırlanmıştır.
Kitapta, ülkemiz genelinde sayıları 30.000 civarında olan fırınlarımızın, başta fiyat tarifeleri konusunda karşılaştıkları sorunlar olmak üzere ekmek üretimi, satışı ve dağıtımı aşamalarında yaşadıkları birçok soruna değinilmiştir.
İÇİNDEKİLER
GİRİŞ.................................................................................................... VII
1.BÖLÜM .................................................................................................... 1
EKMEK ÜRETİM GİRDİLERİ .............................................................. 1
2. BÖLÜM ................................................................................................. 23
EKMEKTE FİYAT İLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER ........... 23
3. BÖLÜM................................................................................................. 42
EKMEKTE FİYAT BELİRLEME ESAS VE USULLERİ .................. 42
4. BÖLÜM................................................................................................. 69
EKMEKTE YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ...... 69
KAYNAKLAR ..................................................................................... 118
ISBN | 9786055267780 |
Basım Yılı | 2021 |
Sayfa Sayısı | 130 |
Yazar(lar) | Yusuf VANGÖL |