Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Su Ürünleri ve Hayvancılık ( AYBAK 2021 Mart ) Daha büyük görüntüle

Su Ürünleri ve Hayvancılık ( AYBAK 2021 Mart )

9786257401142

Akademisyen Kitabevi

225,00 TL

180,00 TL

-20%


KDV Hariç: 180,00 TL

İçindekiler:

  • Bölüm 1 - COVID-19 Salgınının Türkiye Su Ürünleri Yetiştiricilik Sektörünün Ekonomik Projeksiyonu Üzerindeki Etkileri
    / Mustafa Tolga TOLON
  • Bölüm 2 - Kara Asker Sineğinin (Hermetia illucens) Su Ürünleri Yemlerinde Kullanım Olanakları
    / Kutsal GAMSIZ, Ali Yıldırım KORKUT
  • Bölüm 3 - Balık Eti Besin Kompozisyonunun İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
    / Gökhan ARSLAN, Pınar OĞUZHAN YILDIZ
  • Bölüm 4 - Akdeniz ve Karadeniz Balıkçılığına Genel Bir Bakış
    / Adnan TOKAÇ
  • Bölüm 5 - Ballast Tankları ve İstilâcı Türler
    / Levent YURGA
  • Bölüm 6 - Sucul Ekosistemlerde Makrofit Mikroorganizma İlişkileri ve Bu İlişkilerin Çevresel Etkileri
    / Hanife ÖZBAY
  • Bölüm 7 - Deniz Akvaryumları
    / Cem ERKEBAY
  • Bölüm 8 - Biyodinamik Arıcılık
    / Banu YÜCEL
  • Bölüm 9 - Şehir Arıcılığı
    / Banu YÜCEL
  • Bölüm 10 - Küçükbaş Hayvanlarda Gebelik Belirleme Yöntemleri ve Önemi
    / Turğay TAŞKIN, Çağrı KANDEMİR, Fatma AKKAYA
  • Bölüm 11 - Tef (Eragrostis Tef) ve Hayvan Beslemede Kullanımı
    / Gülay ZÜLKADİR, Tugay AYAŞAN
ISBN9786257401142
Basım Yılı2021
Sayfa Sayısı155
Kitap DiliTürkçe
BISACTEC003080
DOIhttps://doi.org/10.37609/akya.133

Yorum Yaz

Su Ürünleri ve Hayvancılık ( AYBAK 2021 Mart )

Su Ürünleri ve Hayvancılık ( AYBAK 2021 Mart )

Yorum Yaz