Sipariş listesinde ürün yok
9786258037647
600,00 TL
510,00 TL
-15%
İÇİNDEKİLER
Bölüm 1
Botanik Özelliği, Üretimi ve Dış Ticaretimizdeki Önemi
Bölüm 2
Tarlada Domates Yetiştiriciliği
Bölüm 3
Örtüaltında Domates Yetiştiriciliği
Bölüm 4
Domatesin Mineral Beslenmesi ve Besin Noksanlık Semptomları
Bölüm 5
Domates Bitkisinde ve Meyvesinde Bazı Fizyolojik Bozukluklar
Bölüm 6
Domateste Gelişme, Verim, Kalite ve Beslenme Üzerine Tuzluluğun Etkisi
Bölüm 7
Domates Meyvesinde Kalite Özellikleri ve Mineral Beslenmenin Kalite Özelliklerine Etkisi
Bölüm 8
Domatesin Besin Değeri
Bölüm 9
Domateste Antioksidan Özellikler ve Biyoaktif Bileşikler
Bölüm 10
Domates Tüketiminin İnsan Sağlığına Etkileri
ISBN | 9786258037647 |
Basım Yılı | 2021 |
Sayfa Sayısı | 264 sayfa Kağıt: kuşe 16 x 24 |
Yazar(lar) | Nuray AKBUDAK, Ahmet KORKMAZ |
BISAC | TEC003030 |
DOI | 10.37609/akya.908 |