Sipariş listesinde ürün yok
9786258037524
250,00 TL
212,50 TL
-15%
İÇİNDEKİLER
Bölüm 1: Isı Pompalı Gıda Kurutma Sisteminde Kullanılan Termostatın Diferansiyel Aralığının Değiştirilmesinin Kurutma Verimine Olan Etkisinin İncelenmesi
Bölüm 2: Yeşil Enerji: 3. Nesil Biyoyakıtlar
Bölüm 3: Sürdürülebilir Tarımda Atıksu Yönetimi
Bölüm 4: Güneş Enerjili Tünel Tipi Kurutucu ile Mangonun Kurutulması ve Matematiksel Modellenmesi
Bölüm 5: Türkiye’de Akıllı Hayvancılık Makina ve Ekipmanları
Bölüm 6: Ampirik ve Uydu Tabanlı Modellerin Global Güneş Radyasyonunun Tahminlemesindeki Başarısının Afyonkarahisar İli Örneği Üzerinden Değerlendirilmesi
Bölüm 7: Sera Robotlarının Hareket Planlamasında Kullanılan Yöntemler
Bölüm 8: Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği Simülasyonları İçin Optimum Eleman Ağ Yapısının Belirlenmesi
Bölüm 9: Bir Dal Öğütme Makinasının Parçalama Performansının Bağ Budama Atıkları İçin Değerlendirilmesi
Bölüm 10: Süt Soğutma Tankları Deney Raporu Süreçlerinde Karşılaşılan Bazı Sorunlar ve Çözüm Önerileri
Bölüm 11: Palmiye Budama Artığı Peletlerinde Torefikasyon Sıcaklığı ve Bekleme Süresinin Su Emilim Direncine Etkisi
Bölüm 12: Tere Bitkisinin (Lepidium sativum L.) Farklı Bıçak Tipleri İçin Bazı Kesme Parametrelerinin Belirlenmesi
Bölüm 13: Traktör Kabin Tasarımında Tersine Mühendislik Uygulaması Örneği
Bölüm 14: Mısır Koçanı Soyma Makinalarında Gürültü Düzeylerinin Belirlenmesi ve Çalışanlar Üzerindeki Etkilerinin Değerlendirilmesi
Bölüm 15: Lavanta Bitkisinin (Lavandula × Intermedia Emeric Ex Loisel.) Farklı Bıçak Tipi, Bıçak Hızı ve Bıçak Açılarında Dayanım Parametrelerinin Belirlenmesi
ISBN | 9786258037524 |
Basım Yılı | 2021 |
Sayfa Sayısı | 214 |
Yazar(lar) | Deniz YILMAZ, Osman GÖKDOĞAN, Önder UYSAL, Mehmet Emin GÖKDUMAN, Ahmet SÜSLÜ |
Ebat "cm" | 16 x 24 |
BISAC | BUS070010 |
DOI | https://doi.org/10.37609/akya.919 |