Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

GIDA TARIM ve HAYVANCILIK

Yem Kültürünün İlkeleri (Bölüm:1) Daha büyük görüntüle

Yem Kültürünün İlkeleri (Bölüm:1)

117

Çukurova Üniversitesi Yayınları

150,00 TL

127,50 TL

-15%


KDV Hariç: 127,50 TL

"Yem Kültürünün İlkeleri (Bölüm:1)" Kitabının İçindekileri:

 

  • Önsöz
  • 1. Yem Kültürünün Tarihsel Gelişimi ve Tanımı
  • 2. Çayır-Mer`a Yembitkileri Kültürünün Önemi
  • 3. Yembitkilerinin Ekolojik Özellikleri
  • 4. Yembitkilerinin Botanik Özellikleri
  • 5. Yembitkileri Yetiştirme Tekniği
ISBN117
Basım Yılı2002
Basım Sayısı3
Sayfa Sayısı88
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. Hasan GÜLCAN,Prof. Dr. Emin ANLARSAL,Yrd. Doç. Dr. Celal YÜCEL

Yorum Yaz

Yem Kültürünün İlkeleri (Bölüm:1)

Yem Kültürünün İlkeleri (Bölüm:1)

Yorum Yaz