Sipariş listesinde ürün yok
9786253751463
800,00 TL
640,00 TL
-20%
Bal Arısı ve Arıcılık
Kitapta; bal arısının tarihçesi, arıcılığın genel yapısı, bal arısı ırkları, bal arısı vücut yapısı ve biyolojisi, bal arısı genetiği ve ıslahı, bal arısında koloni yaşamı ve iletişim, teknik arıcılık için gerekli koşullar, koloni bakım ve yönetimi, bal arılarında beslenme, ana arı yetiştiriciliği ve yapay tohumlama, iklim değişikliğinin arılara yansıması, arıcılık sistemleri, bal arısı sağlığı, bal ve bal dışındaki diğer arı ürünleri, arıcılık ekonomisi ve pazarlama, apiterapi, organik ve biyodinamik arıcılık, iyi arıcılık uygulamaları, bal arısı tozlaşması, bal arıları tarafından tercih edilen nektarlı ve polenli bitkiler, arıcılık hukuku ve mevzuat, arıcılıkta doğru bilinen yanlışları içeren konular, bölümler halinde derlenerek okuyucuya sunulmuştur.
ISBN | 9786253751463 |
Basım Yılı | 2024 |
Sayfa Sayısı | 424 sayfa Kağıt: 70 gr 1.Hamur Renkli 19,5 x 27,5 |
Editör(ler) | Banu YÜCEL |