Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Gıda Kimyasının Temelleri Daha büyük görüntüle

Gıda Kimyasının Temelleri

9786055267551

Sidas Yayıncılık

450,00 TL

382,50 TL

-15%


KDV Hariç: 382,50 TL

Editörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Caner  tarafından yapılan ve alanında büyük bir boşluğu dolduracak  eser hem özel sektöre yönelik hem de Üniversiteler de ders kitabı olarak okutulacak.

 

Kitapta;Su, Karbonhidratlar, Lipitler, Proteinler, Enzimler, Fenolikler ve Renk Maddeleri, Vitaminler,  Mineraller, Gıda Aromaları,  konu başlıkları işleniyor.

ISBN9786055267551
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı384
Yazar(lar)Prof. Dr. Cengiz CANER

Yorum Yaz

Gıda Kimyasının Temelleri

Gıda Kimyasının Temelleri

Yorum Yaz