Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Yumurta Ve Yumurta Ürünleri İşleme Teknolojisi Ve Uygulamaları Daha büyük görüntüle

Yumurta Ve Yumurta Ürünleri İşleme Teknolojisi Ve Uygulamaları

9786055267568

Sidas Yayıncılık

300,00 TL

255,00 TL

-15%


KDV Hariç: 255,00 TL

Alanında ilk olma özelliğini taşıyan kitap  yumurta bilimi ve sektöründe çalışanlar için başucu niteliğinde hazırlandı.

 

Kitapta; Dünya’da Yumurta Üretim Alanları ve Üretim Miktarı, Yumurtanın Morfolojik Yapısı, Yumurtanın Kimyasal Bileşimi, Depolama Sürecinde Yumurtada Meydana Gelen Değişmeler, Yumurta Muhafaza Yöntemleri, Yumurta Akının Fonksiyonel Özellikleri,  Yumurtanın Fonksiyonelliğine Etki Eden Faktörler, Yumurta İşleme Prosesi, Yumurta İşlemede Kullanılan Enzimler, Analizler – UAgulamalar konu başlıklarında yumurtaya dair pek çok konu bu kitapta işleniyor.

ISBN9786055267568
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı128
Yazar(lar)Dr. Muhammed YÜCEER

Yorum Yaz

Yumurta Ve Yumurta Ürünleri İşleme Teknolojisi Ve Uygulamaları

Yumurta Ve Yumurta Ürünleri İşleme Teknolojisi Ve Uygulamaları

Yorum Yaz

Benzer Kitaplar