Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Dondurma Teknikleri Daha büyük görüntüle

Dondurma Teknolojisi

9786053382621

Ege Üniversitesi Yayınları

Tükendi

40,00 TL

32,00 TL

-20%


KDV Hariç: 32,00 TL

Dondurma Teknikleri

ISBN9786053382621
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı87
Yazar(lar)Gülfem ÜNAL, Cem KARAGÖZLÜ, A. Sibel AKALIN

Yorum Yaz

Dondurma Teknolojisi

Dondurma Teknolojisi

Yorum Yaz