Sipariş listesinde ürün yok
9786055267506
200,00 TL
170,00 TL
-15%
I. BÖLÜM: YASAL MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE SORUMLULUKLAR VE İDARİ YAPTIRIMLAR
II. BÖLÜM: MİKROBİYOLOJİK KRİTERLERDE KULLANILAN LİMİTLER
III. BÖLÜM: HİJYEN KRİTERLERİ
VI. BÖLÜM: GIDA KAYNAKLI ENFEKSİYONLAR VE İNTOKSİKASYONLAR
EK: Mevzuat Çerçevesinde Hijyenik Üretim Gereklilikleri
ISBN | 9786055267506 |
Basım Yılı | 2019 |
Basım Sayısı | 2 |
Sayfa Sayısı | 144 |
Yazar(lar) | Dr. Sibel ÖZÇAKMAK - Prof. Dr. Işıl VAR |
Ebat "cm" | 17 x 24 cm |