Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Organik Süt Daha büyük görüntüle

Organik Süt

9786055267599

Sidas Yayıncılık

175,00 TL

148,75 TL

-15%


KDV Hariç: 148,75 TL

Kitapta; Tarım ve çevre kirliliği,  dünyada organik tarım hareketinin doğuşu ve gelişmesi, organik tarımın tanımı, organik tarım organizasyonları, prensipleri ve çalışmaları, dünyada organik tarımın benimsenmesinde etkili olan unsurlar, türkiye’de organik tarımın benimsenmesinde etkili olan unsurlar, türkiye’de organik tarım, organik tarımın bazı prensipleri, gıda güvenliği, gıda katkı maddeleri, yeni tehditler, organik tarım dünya nüfusunu besleyebilir mi? güvensiz gıda tüketiminin sağlık üzerine  etkileri, tarladan-çatala çiftlikten-sofraya  güvenli gıdaya nasıl ulaşırız?, organik süt, organik çiğ süt üretimi, organik çiğ sütün diğer süt ürünlerine işlenmesi sırasında dikkat edilmesi  gereken  hususlar, organik çiğ sütün diğer ürünlere işlenmesi sırasında kullanılan temizlik ajanları ve dezenfektanlar, organik ürünlerin ambalajlanması, organik ürünlerin etikenlenmesi, organik ürün logoları, organik ürünlerin depolanması ve taşınması gibi konular işleniyor.1. GİRİŞ

2. TARIM VE ÇEVRE KİRLİLİĞİ

3. DÜNYADA ORGANİK TARIM HAREKETİNİN DOĞUŞU VE GELİŞMESİ 

4. ORGANİK TARIMIN TANIMI

5. ORGANİK TARIM ORGANİZASYONLARI, PRENSİPLERİ VE ÇALIŞMALARI

6. Dünyada Organik Tarımın Benimsenmesinde Etkili Olan Unsurlar 

7. Türkiye’de Organik Tarımın Benimsenmesinde Etkili Olan Unsurlar

8. TÜRKİYE’DE ORGANİK TARIM

9. ORGANİK TARIMIN BAZI PRENSİPLERİ

10. Gıda Güvenliği

11. GIDA KATKI MADDELERİ

12. YENİ TEHDİTLER

13. ORGANİK TARIM DÜNYA NÜFUSUNU BESLEYEBİLİR Mİ?

14. Güvensiz Gıda Tüketiminin Sağlık Üzerine  Etkileri

15. TARLADAN-ÇATALA ÇİFTLİKTEN-SOFRAYA  GÜVENLİ GIDAYA NASIL ULAŞIRIZ?

16. ORGANİK SÜT

17. ORGANİK ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ

18. ORGANİK ÇİĞ SÜTÜN DİĞER SÜT ÜRÜNLERİNE İŞLENMESİ SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ  GEREKEN

    HUSUSLAR 

19. ORGANİK ÇİĞ SÜTÜN DİĞER ÜRÜNLERE İŞLENMESİ SIRASINDA KULLANILAN TEMİZLİK AJANLARI

      VE DEZENFEKTANLAR

20. ORGANİK ÜRÜNLERİN AMBALAJLANMASI

21. ORGANİK ÜRÜNLERİN ETİKENLENMESİ

22. ORGANİK ÜRÜN LOGOLARI 

23. ORGANİK ÜRÜNLERİN DEPOLANMASI VE TAŞINMASI

24. SON SÖZ 

25. SON SÖZ BAĞLAMINDA ÖNERİLER 

26. KAYNAKLAR

ISBN9786055267599
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı130
Yazar(lar)Prof.Dr.Harun Raşit UYSAL - Dr. Öğr. Gör. Aslı AKPINAR - Doç. Dr. Oktay YERLİKAYA - Ecem AKAN

Yorum Yaz

Organik Süt

Organik Süt

Yorum Yaz