Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Daha büyük görüntüle

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

9786052471593

Dora Basım Yayın

Tükendi

1.Etin Beslenmedeki Önemi

2.Etin Histolojik Yapısı

3.Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler

4.Etlerin Soğutulması

5.Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde Ve Katkı Maddeleri

6.Sucuk Üretim Teknolojisi

7.Pastırma,Kavurma ,Konserve, Döner , Jöle  ve İşkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri

8.Etlerin Pişirilmesi

ISBN9786052471593
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı471
Yazar(lar)Şahsene Anar

Yorum Yaz

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Yorum Yaz