Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Et Muayenesi Daha büyük görüntüle

Et Muayenesi

9786054485758

Dora Basım Yayın

165,00 TL


KDV Hariç: 165,00 TL

Türkiye Et Endüstrisi: Türkiye'de Kırmızı Et Sanayi, Mezbaha Çeşitleri, Nakil Sırasında Hayvan Refahı, Et ve Et Ürünleri Atıkları, Çevre Kirliliği ve Mezbahalar

Et Muayenesi: Et Muayenesinin Tarihçesi, Amaçları, Etlere El Koyma, Kesim İşlemleri, Yüzüm, Gövde Etler ile İlgili Tanımlar

Sığırlarda Sistematik Et Muayenesi: Organ Muayenesi, Hemal Lenf Düğümü, Etlerin Damgalanması, Dondurulmuş ve Soğutulmuş Etlerin Muayenesi

Et Muayenesi Yönünden Önemli Fizyolojik ve Patolojik Değişiklikler: Ateş, Septisemi, Toksemi, Piyemi, Pigmentasyon, Melanoz, Nekroz, Gangren, Anemi, Üremi, Tümörler

Et Muayenesi Yönünden Önemli Hastalıklar: Zoonoz, Tüberküloz, Tularemi, Yanıkara, Şap, Salmonelloz

Et Muayenesi Yönünden Önemli Paraziter Hastalıklar

Kanatlı Hijyeni ve Et Muayenesi: Kesim İşlemleri, Asım İşlemi, Dondurma, Soğuk ve Donmuş Muhafaza

Et Muayenesi Yönünden Önemli Kanatlı Hastalıkları

En Endüstrisinde Kalite Yönetimi

Et Endüstrisinde Temizlik ve Dezenfeksiyon

ISBN9786054485758
Basım Yılı2013
Sayfa Sayısı348
Yazar(lar)Mustafa TAYAR, Artun YIBAR

Yorum Yaz

Et Muayenesi

Et Muayenesi

Yorum Yaz