Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Gıda Mikrobiyolojisi Daha büyük görüntüle

Gıda Mikrobiyolojisi

9786059929677

Dora Basım Yayın

172,00 TL

146,20 TL

-15%


KDV Hariç: 146,20 TL

1.Mikrobiyolojinin gelişimi
• Mikroorganizmaların isimlendirilmesi, Mikroorganizmaların sınıflandırılması
• Mikroorganizmaların canlılar alemindeki yeri
• Protozoonlar – Algler – Virüsler - Küfler (Mantarlar) – Mayalar - Bakteriler
• Mikroorganizmaların üremeleri üzerine etkili olan faktörler
• Mikroorganizmaların bulaşma kaynakları
• Mikrobiyolojik kontrol yöntemleri
• Gıdaların mikrobiyolojik özellikleri
• Bakteriyel gıda zehirlenmeleri
• Mikrobiyoloji laboratuvarları

ISBN9786059929677
Basım Yılı2015
Sayfa Sayısı264
Yazar(lar)Mustafa TAYAR, Canan HECER

Yorum Yaz

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi

Yorum Yaz