Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi Daha büyük görüntüle

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi

9786254066658

Nobel Akademik Yayıncılık

580,00 TL

493,00 TL

-15%


KDV Hariç: 493,00 TL

“Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi”; gıda mühendislerine, beslenme ve diyetisyenlere, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alanlara veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve fermente ürünlerin üretimi ile uğraşısı olanlara yönelik hazırlanmış bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde fermente ürünlerin üretim teknolojisine, fermentasyon süreçlerine, fermentasyonda işlev yapan mikroorganizmaların metabolik ve fizyolojik özelliklerine, fermente gıdaların üretimini etkileyen mikroorganizma özelliklerine, fermente gıdalarda bozulmalara ve bulunabilecek patojen mikroorganizmalara ve endüstriyel önemi olan mikrobiyal ürünlere ve atıkların değerlendirilmesine yer verilmiştir.

ISBN9786254066658
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı862
Editör(ler)Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam

Yorum Yaz

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi

Yorum Yaz