Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Temel Gıda Analizleri Daha büyük görüntüle

Temel Gıda Analizleri

9786059666381

Dora Basım Yayın

262,00 TL


KDV Hariç: 262,00 TL

Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
Gıdalarda Nem ve Kuru Madde Tayini
Kül Tayini
pH ve Toplam Asit Tayini
Özgül Ağırlık Tayini
Yoğunluk Tayini
Protein Tayini
Tuz Tayini
Şeker Tayini
Askorbik Asit
Koruyucu Madde
CO2 Tayini
Sularda Sertlik Tayini
Antioksidan Aktivite Tayini
Toplam Fenolik Bileşiklerin Tayini
Siyah Leke
Böcek Tayini
Yağ Tayini
Yağlarda Kırılma İndisi Tayini – Yağlarda Serbest Yağ Asitleri Tayini – Yağlarda İyot Sayısı Tayini
Yağlarda Peroksit Tayini – Yağlarda Sabunlaşma Sayısı Tayini
Sabun Deneyi
Yağlarda Kayma Noktası Tayini – Kreis Testi
Gıdalarda Renk Tayini
Sütte Asitlik Tayini
Sütte Yağ Tayini
Etlerde Kokuşma TAyini
Hidrosimetil Furfural Tayini
Meyve Sularında Koruyucu Madde Aranması
Nitrat Tayini
Buğdayda Hektolitre Ağırlığı Tayini
Gluten (Öz) Miktarı Tayin

ISBN9786059666381
Basım Yılı2016
Basım Sayısı3
Sayfa Sayısı135
Yazar(lar)Vildan UYLAŞER, Fikri BAŞOĞLU

Yorum Yaz

Temel Gıda Analizleri

Temel Gıda Analizleri

Yorum Yaz