Sipariş listesinde ürün yok
9786059666374
Tükendi
150,00 TL
127,50 TL
-15%
• Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Sınıflandırılması, İlkeleri
• Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu
• Renk: Gıdalarda Rengin Önemi, Işık ve Renkle İlgili Özet Bilgiler, Rengin Algılanması, Renklerin Karşılaştırılması ile Yeni Renk Elde Edilmesi, Renklerin Eşleştirilmesi
• Viskozite ve Konsistens
• Şekil ve Boyutlar
• Kinestetik ve Tekstür
• Aroma (Tat ve Koku)
• Kusurlar
• Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri
• İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları
• Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
• Cumhuriyetten Günümüze Gıda Kontrolu Yapan Kuruluşlar İle Gıda İle İlgili Mevzuat
• Gıda Kontrolünde HACCP Kavramı
• ISO 9000’ler – ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
ISBN | 9786059666374 |
Basım Yılı | 2016 |
Basım Sayısı | 3 |
Sayfa Sayısı | 262 |
Yazar(lar) | Fikri BAŞOĞLU |