Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Gıdalarda Tekstür Daha büyük görüntüle

Gıdalarda Tekstür

9786254064906

Nobel Akademik Yayıncılık

140,00 TL

119,00 TL

-15%


KDV Hariç: 119,00 TL

Tekstür; ürünlerin yapısı hakkında bilgi veren, analiz yapılan örnek ve analiz yöntemine göre değişiklik göstermekle birlikte sertlik, yapışkanlık, sürülebilirlik, kırılabilirlik ve çiğnenebilirlik gibi sonuçlar elde edilmesini sağlayan bir değerlendirme kriteridir. Gıda sektöründe ise üreticiler, hasat sonrası işleyiciler, firmalar, pazarlamacılar ve tüketiciler dâhil olmak üzere gıda zincirindeki paydaşlar için önemlidir. Bu kitapta, gıda ürün grupları süt, et, yağ, tahıl, meyve ve sebze olarak ana gruplar altında toplanmış; her bir ürün grubu içerisinde tekstürün önemli olduğu ve analizi yapılan alt ürün gruplarına ait literatürdeki çalışmalar değerlendirilmiştir. Gıdalarda tekstürel özellikler üzerinde çalışmalar yapan genç araştırmacılar, akademisyenler, önlisans, lisans ve lisansüstü çalışmalarda bulunan herkes kitaptan faydalanabilecektir.

ISBN9786254064906
Basım Yılı2020
Sayfa Sayısı126
Yazar(lar)Meryem Göksel Saraç

Yorum Yaz

Gıdalarda Tekstür

Gıdalarda Tekstür

Yorum Yaz