Sipariş listesinde ürün yok
9786258299663
660,00 TL
561,00 TL
-15%
Bölüm 1
Kasın Ete Dönüşümü ve Tekstür Analizleri
Bölüm 2
Et Türleri Tayin Yöntemleri (Moleküler Yöntemler)
Bölüm 3
Et Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Bölüm 4
Etin Besin İçeriğinin Belirlenme Yöntemleri
Bölüm 5
Ette Renk Oluşumu ve Renk Tayin Yöntemleri
Bölüm 6
Ette Katkı ve Kalıntı Analizleri
Bölüm 7
Ette Mikrobiyolojik Analizler
Bölüm 8
Et ve Et Ürünlerinde Duyusal Analizler
ISBN | 9786258299663 |
Basım Yılı | 2022 |
Basım Sayısı | 1 |
Sayfa Sayısı | 314 |
Kitap Dili | Türkçe |
Editör(ler) | Özlem Pelin CAN |
BISAC | TEC012000 |
DOI | 10.37609/akya.2076 |