Sipariş listesinde ürün yok
9789752447141
172,00 TL
146,20 TL
-15%
1. Giriş
2. Kızartma İşlemi
3. Kızartma İşlemi Sırasında ve Sonrasında Yağda, Üründe Meydana Gelen Değişmeler
4. Kızartmalık Yağ Kalitesinde Proses İle Değişimler
5. Kızartmalık Olarak Kullanılan Yağlar
6. Kızartmalık Yağların İyileştirilmesi
7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu
8. Yenilikçi Yağ İle Kızartma Uygulamaları
9. Kızartmalık Atık Yağların Değerlendirilmesi Üzerine Çalışmalar
10. Kızartmalık Olarak Kullanılan Palm Yağının Rafinasyon Isı Derecesine Bağlı Toksikant Oluşturması
ISBN | 9789752447141 |
Basım Yılı | 2017 |
Basım Sayısı | 1 |
Sayfa Sayısı | 226 |
Kitap Dili | Türkçe |
Yazar(lar) | özlem Tokuşoğlu |
BISAC | |
DOI |