Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi Daha büyük görüntüle

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

9789752447141

Dora Basım Yayın

172,00 TL

146,20 TL

-15%


KDV Hariç: 146,20 TL

1. Giriş
2. Kızartma İşlemi
3. Kızartma İşlemi Sırasında ve Sonrasında Yağda, Üründe Meydana Gelen Değişmeler
4. Kızartmalık Yağ Kalitesinde Proses İle Değişimler
5. Kızartmalık Olarak Kullanılan Yağlar
6. Kızartmalık Yağların İyileştirilmesi
7. Kızartma İşleminin Optimizasyonu
8. Yenilikçi Yağ İle Kızartma Uygulamaları
9. Kızartmalık Atık Yağların Değerlendirilmesi Üzerine Çalışmalar
10. Kızartmalık Olarak Kullanılan Palm Yağının Rafinasyon Isı Derecesine Bağlı Toksikant Oluşturması

ISBN9789752447141
Basım Yılı2017
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı226
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)özlem Tokuşoğlu
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

Yorum Yaz