Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri Daha büyük görüntüle

Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri

9786059666657

Dora Basım Yayın

165,00 TL

140,25 TL

-15%


KDV Hariç: 140,25 TL

1. Laboratuar Tanımı
2. Laboratuar Çalışmalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
3. Laboratuarlarda Kullanılan Malzemeler
4. Laboratuarlarda Uygulanan Temel İşlemler ve Kullanılan Ekipmanlar
5. Çözeltiler
6. İndikatörler
7. Kantitatif Analizlerde Hata Kaynakları ve Hataların Giderilmesi
8. Numune Alımı ve Numunelerin Analize Hazırlanması
9. Gıdalara Uygulanan Temel Analizle

ISBN9786059666657
Basım Yılı2016
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı204
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Ömer Faruk Gamlı
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri

Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri

Yorum Yaz