Sipariş listesinde ürün yok
9786059666657
165,00 TL
140,25 TL
-15%
1. Laboratuar Tanımı
2. Laboratuar Çalışmalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
3. Laboratuarlarda Kullanılan Malzemeler
4. Laboratuarlarda Uygulanan Temel İşlemler ve Kullanılan Ekipmanlar
5. Çözeltiler
6. İndikatörler
7. Kantitatif Analizlerde Hata Kaynakları ve Hataların Giderilmesi
8. Numune Alımı ve Numunelerin Analize Hazırlanması
9. Gıdalara Uygulanan Temel Analizle
ISBN | 9786059666657 |
Basım Yılı | 2016 |
Basım Sayısı | 1 |
Sayfa Sayısı | 204 |
Kitap Dili | Türkçe |
Yazar(lar) | Ömer Faruk Gamlı |
BISAC | |
DOI |