Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Gıda

Gıda Mikrobiyolojisi Daha büyük görüntüle

Gıda Mikrobiyolojisi

9786253750107

Akademisyen Kitabevi

310,00 TL

248,00 TL

-20%


KDV Hariç: 248,00 TL

İÇİNDEKİLER

Bölüm 1.      Tarihçe ve Gıda Mikrobiyolojisinin Gelişimi

Bölüm 2.      Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Özellikleri

Bölüm 3.      Gıdalardaki Önemli Mikroorganizma Grupları

Bölüm 4.      Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Kaynakları

Bölüm 5.      Gıdalarda Mikrobiyal Gelişimi Etkileyen Faktörler

Bölüm 6.      Gıdalarda Mikrobiyal Gelişme Kinetiği

Bölüm 7.      Starter Kültürler ve Gıdaların Fermentasyonunda Kullanılan Mikroorganizmalar

Bölüm 8.      Probiyotikler ve Yeni Nesil Probiyotikler

Bölüm 9.      Mikrobiyal Orijinli Gıda Biyokoruyucuları

Bölüm 10.    Mikrobiyal Orijinli Gıda Bileşenleri

Bölüm 11.    Gıda Mikroorganizmalarının Tespiti ve Tanımlanmasında Kullanılan Yöntemler

Bölüm 12.    Gıdalarda Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar

Bölüm 13.    Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar

Bölüm 14.    Gıdalarda Mikrobiyal İnaktivasyon

ISBN9786253750107
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı368
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Sencer BUZRUL
BISACMED052000
DOI10.37609/akya.3242

Yorum Yaz

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi

Yorum Yaz