Sipariş listesinde ürün yok
9786253750107
310,00 TL
248,00 TL
-20%
İÇİNDEKİLER
Bölüm 1. Tarihçe ve Gıda Mikrobiyolojisinin Gelişimi
Bölüm 2. Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Özellikleri
Bölüm 3. Gıdalardaki Önemli Mikroorganizma Grupları
Bölüm 4. Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Kaynakları
Bölüm 5. Gıdalarda Mikrobiyal Gelişimi Etkileyen Faktörler
Bölüm 6. Gıdalarda Mikrobiyal Gelişme Kinetiği
Bölüm 7. Starter Kültürler ve Gıdaların Fermentasyonunda Kullanılan Mikroorganizmalar
Bölüm 8. Probiyotikler ve Yeni Nesil Probiyotikler
Bölüm 9. Mikrobiyal Orijinli Gıda Biyokoruyucuları
Bölüm 10. Mikrobiyal Orijinli Gıda Bileşenleri
Bölüm 11. Gıda Mikroorganizmalarının Tespiti ve Tanımlanmasında Kullanılan Yöntemler
Bölüm 12. Gıdalarda Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar
Bölüm 13. Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar
Bölüm 14. Gıdalarda Mikrobiyal İnaktivasyon
ISBN | 9786253750107 |
Basım Yılı | 2024 |
Basım Sayısı | 1 |
Sayfa Sayısı | 368 |
Kitap Dili | Türkçe |
Editör(ler) | Sencer BUZRUL |
BISAC | MED052000 |
DOI | 10.37609/akya.3242 |