Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göğüs Hastalıkları   

Bronkoskopiye Giriş Daha büyük görüntüle

Bronkoskopiye Giriş

9786054499595

İstanbul Tıp Kitabevleri

250,00 TL


KDV Hariç: 250,00 TL

Bugün için göğüs hastalıkları uzmanlarının vazgeçilmezi olan bronkoskopi ve bronkoskopik işlemler kitapta ayrı ayrı bölümler halinde anlatılmaktadır. Bronkoskopik anatomi, bronkoskopi ünitesinin oluşturulması, bronkoskopide sedasyon, özellikle fleksibl bronkoskopi endikasyonları, kontrendikasyonları, tanısal işlemler görsel materyalle birlikte açıklayıcı şekilde anlatılmaktadır.
Ayrıca yoğun bakımda, akciğer transplantasyonu yapılan hastalarda bronkoskopi, ileri tanısal ve temel terapötik teknikler ayrı bölümler halinde işlenmiştir.

ISBN9786054499595
Basım Yılı2013
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı176
Kitap DiliTÜRKÇE
Yazar(lar)Armin Ernst ,Erdoğan Çetinkaya, Nuri Tutar

Yorum Yaz

Bronkoskopiye Giriş

Bronkoskopiye Giriş

Bugün için göğüs hastalıkları uzmanlarının vazgeçilmezi olan bronkoskopi ve bronkoskopik işlemler kitapta ayrı ayrı bölümler halinde anlatılmaktadır. Bronkoskopik anatomi, bronkoskopi ünitesinin oluşturulması, bronkoskopide sedasyon, özellikle fleksibl bronkoskopi endikasyonları, kont

Yorum Yaz