Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Göz Hastalıkları   

Refraktif Cerrahide Güncel Kavramlar Daha büyük görüntüle

Refraktif Cerrahide Güncel Kavramlar

9786259940816

ESSE KİTABEVİ

1 500,00 TL


KDV Hariç: 1 500,00 TL

 `Refraktif Cerrahi uygulamaları sadece oftalmoloji değil belki de tüm tıp alanları içinde en yaygın olanıdır. Bu durum bir yandan ciddi tecrübe birikimi sağlarken bir yandan da çok fazla hastaya daha iyisini yapmak için bizi daha çok ve detaylı çalışmaya zorlamakta , daha çok ve detaylı bilgi edinimini zorunlu kılmaktadır.

 

Yukarıdaki gerçekler ortadayken Esse Yayınevi`nin elinizdeki kitabın dilimize çevrilmesi teklifini - her ne kadar yorucu bir çalışma olacağını bilsek de - meslektaşlarımıza sunacağımız güzel bir hizmet olacağı düşüncesiyle severek kabul ettik.

 

Aynı zamanda camiamızdaki aile ruhunu yansıtacağı düşüncesiyle çeviriye meslektaşlarımızın da katkısını almak için farklı kısımların farklı meslektaşlarımızca çevirisini planladık. Çeviri editörleri olarak , düzenleme aşamasında her ne kadar ortak dil oluşturmaya çalışmış olsak da yine de konular arasında çeviri tarzı farkı hissedilebilir.

 

Vatandaş, çok ileri eğitimler almış bir meslek mensupları ve ek olarak bir çoğumuzun eğitici olarak konuştuğu dilimize duymak zorunda olduğumuz saygı gereği olabildiğince kendi kelimelerimizi kullanmaya çalıştık. Ancak, bazen nüans farklılıkları olduğu ya da çok çok yaygın kullanıldığı için , ya da Türkçe kelime kullandığımızda meramı anlatmakta zorlanacağımızı düşündüğümüz kelimelerde orijinal kelimeyi kullanmayı yeğledik. Yine bu meyanda, kısaltmalarda da benzer anlayışla hareket ettik.Bunlar için anlayış göstereceğinizi umuyoruz.

 

Çeviri editörleri olarak kitapta anlatılan bazı noktalarda farklı düşünmekle birlikte - nihayetinde bir çeviri olduğu için - doğal olarak kitaba bağlı kaldık.

Çeviriye katkıda bulunan meslektaşlarımıza , çevirinin sizlere ulaşmasını sağlayan Esse Yayınevi`ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Walter Sekundo`nun dediği gibi` kitabın büyük bir zevkle okunacağı`na inanıyoruz.

Saygılarımızla 

İstanbul,2024                                                                                    Prof.Dr.Hanefi Çakır

                                                                                                                 Uz.Dr. Mustafa Temel

ISBN9786259940816
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı248
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Jeewan S Titiyal
Çeviren(ler)Dr.HANEFİ ÇAKIR,Dr.MUSTAFA TEMEL

Yorum Yaz

Refraktif Cerrahide Güncel Kavramlar

Refraktif Cerrahide Güncel Kavramlar

Yorum Yaz