Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Öğrenci Ebeler için Klinik Uygulama Rehberi Daha büyük görüntüle

Öğrenci Ebeler için Klinik Uygulama Rehberi

9786059528450

İstanbul Tıp Kitabevleri

320,00 TL


KDV Hariç: 320,00 TL

Öğrenci Ebeler için Klinik Uygulama Rehberi
İki bölümden oluşan bu kitapta ilk bölümde terimler, kısaltmalar ikinci bölümde konular, sistematik ve kolay anlaşılabilir bir şekilde öğrenciyi destekleyecek nitelikte sunulmuştur. Hastalıklar ve teorik bilgiler tanım, etyoloji, belirti-semptomlar, tedavi başlıkları altında; uygulamalar ise uygulamanın amacı, hazırlık, uygulama şeklinde verilerek okuyucuya rehberlik edecek nitelik kazandırılmıştır. Hemen her konunun sonunda bulunan öğrenci aktivitesi öğrenciyi mesleğini öğrenirken dinamik kılmak için bir fırsattır.

Öğrenci Ebeler için Klinik Uygulama Rehberi alfabetik bir sıralama ile ebenin klinikte mesleki uygulamaları sırasında ihtiyaç duyguğu bilgiye hızlıca ulaşmasını sağlaması açısından oldukça pratik ve kullanışlıdır. Kanıta dayalı bilgileri içermesi nedeni ile de güvenilirdir.Kitabın küçük bir el kitabı olarak hazırlanması gerekli olduğu yerlerde kolaylıkla ulaşılabilirliğini de sağlayacaktır. Tüm bunlara ek olarak kitapta yer alan akış şemaları da konunun ve uygulamanın daha anlaşılabilir olması açısından önemlidir.

Stella McKay Moffat , Palm Lee

çeviri editörü; Prof. Dr. Esin Çeber Turfan

ISBN9786059528450
Basım Yılı2018
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı307
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüProf. Dr. Esin Çeber Turfan
Editör(ler)Stella McKay Moffat , Palm Lee

Yorum Yaz

Öğrenci Ebeler için Klinik Uygulama Rehberi

Öğrenci Ebeler için Klinik Uygulama Rehberi

Yorum Yaz