Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Hemşirelik ve Ebelik kitapları

Palyatif Bakım Kanıt Temelli Rehber Daha büyük görüntüle

Palyatif Bakım Kanıt Temelli Rehber

9786256448957

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

450,00 TL


KDV Hariç: 450,00 TL

 Dünyada kanser ve diğer kronik hastalıklarda görülen artış nedeniyle palyatif bakıma ihtiyaç duyan hasta sayısı her geçen gün artmaktadır. Palyatif bakım, yaşamı tehdit eden hastalığı olan bireylerin ve ailelerinin mümkün olan en yüksek yaşam kalitesinin sağlanmasını hedefleyen bir bakım felsefesidir. Yaşam kalitesinin artırılmasının yanı sıra, semptomların yönetilmesini ve fiziksel, psikolojik, sosyal ve manevi ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefleyen bir yaklaşımdır.
   Palyatif bakım hizmetleri, disiplinlerarası bir ekip tarafından sunulan bir hizmettir. “Palyatif Bakım: Kanıt Temelli Rehber” de bu felsefe doğrultusunda; hemşire, hekim, diyetisyen, fizyoterapist ve manevi bakım uzmanından oluşan bir ekip tarafından hazırlanmış rehber bir kitaptır. Palyatif bakımın felsefesine uygun olarak kapsamlı bir bakış açısıyla hazırlanan bu kitap, sağlık  alanında eğitim gören öğrenciler ve tüm sağlık profesyonellerine rehberlik edecektir.

ISBN9786256448957
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı204
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Prof. Dr. Nevin ŞANLIER
BISAC
DOI

Yorum Yaz

Palyatif Bakım Kanıt Temelli Rehber

Palyatif Bakım Kanıt Temelli Rehber

Yorum Yaz