Sipariş listesinde ürün yok
9789758377855
200,00 TL
170,00 TL
-15%
1. TÜRK TARIMINDA MEYVECİLİĞİN YERİ VE EKONOMİK ÖNEMİ | 4.2.2. Anaç-Kalem İlişkileri ve Uyuşmazlık 4.2.3. Anaç Tipleri ve Bunların Çoğaltım Şekilleri 4.2.3.1. Tohum Anaçlar 4.2.3.2. Vejetatif Olarak Çoğaltılan Klonal Anaçlar 5. MEYVE BAHÇELERİNİN KURULMASI 5.1. Bahçe Yerinin Seçimi 5.2. Toprak Hazırlığı 5.3. Fidan Dikim Şekli ve Dikim Zamanı 5.4. Dikim Aralıkları 5.5. Dikim Şekilleri ve Bahçenin Düzeni 5.6. Genç Bahçelerde Bakım İşleri 6. MEYVE BAHÇELERİNDE UYGULANAN KÜLTÜREL İŞLEMLER 6.1. Toprak İşleme 6.2. Sulama 6.3. Gübreleme 6.4. Budama ve Terbiye 7. MEYVE AĞAÇLARINDA ÇİÇEKLENME VE MEYVE BAĞLAMA 7.1. Gençlik Kısırlık Dönemi ve Fizyolojik Denge 7.2. Çiçek Tomurcuğu Oluşumu 7.3. Çiçeklenme, Tozlaşma ve Döllenme 7.4. Meyve Tutumu ve Meyvenin Gelişimi 7.5. Meyve Dökümleri ve Meyve Seyreltme 7.6. Meyve Ağaçlarında Yıl Aşırı Verim (Periyodizite) (Alternans) 8. ILIMAN İKLİM MEYVE TÜRLERİNDE STANDART ÇEŞİTLER YARARLANILAN KAYNAKLAR |
ISBN | 9789758377855 |
Basım Yılı | 2012 |
Sayfa Sayısı | 190 |
Yazar(lar) | Prof. Dr. Arif Soylu |