Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum   

Topografik Labioplasti Daha büyük görüntüle

Topografik Labioplasti

9786259940823

ESSE KİTABEVİ

1 500,00 TL


KDV Hariç: 1 500,00 TL

Kolombiya`dan değerli dostum Pablo Gonzalez - Isaza ve Rafael Sanchez - Borrego editörlüğü ile basılan ` Topografik Labioplasti` kitabını , kozmetik jinekolojiye gönül veren Türk meslektaşlarıma kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum . Kitap , genital estetik operasyonlar içinde hastalar tarafından en sık tercih edilen labioplasti operasyonlarına çok yönlü bir bakış sağlıyor. Kadim öğretimiz ` primum non nocere` ilkesiyle ; bir taraftan pratiğe geçmeden önce eğitim almanın önemine vurgu yaparken ,  diğer taraftan farklı operasyonel teknikler ile labioplasti ameliyatı inceliklerini en detaylı şekilde ele alıyor.

 

Tüm dünyada ve ülkemizde hızla yükselen cerrahi ve cerrahi dışı kozmetik , rekonstrüktif ve rejeneratif prosedürlerinin doğru hasta grubuna , doğru tekniklerle ve eğitim almış cerrahlar tarafından yapılmasını hem genel kadın sağlığı hem de yaşam kalitesi açısından son derece değerli buluyorum. 

 

Kozmetik ve fonksiyonel jinekoloji alanında birçok zorlukları karşısına alarak ter döken , tüm önder meslektaşlarımıza selamlar olsun ! Bir kıvılcım yakmış olsak da henüz  daha yolun çok başındayız . Önümüzdeki yıllarda daha birçok yeni prosedürlerle , tedavi yöntemleriyle tanışacağız.

 

Heyecanla ve mutlulukla!..                          

                                                                                                     Dr. SÜLEYMAN ESERDAĞ

ISBN9786259940823
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı209
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Pablo Gonzalez - Isaza,Rafael Sanchez - Borrego
Çeviren(ler)Doç.Dr.SÜLEYMAN ESERDAĞ

Yorum Yaz

Topografik Labioplasti

Topografik Labioplasti

Yorum Yaz