Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları   

Ameliyatsız Rinoplasti Daha büyük görüntüle

Ameliyatsız Rinoplasti

9786259940809

ESSE KİTABEVİ

1 500,00 TL


KDV Hariç: 1 500,00 TL

 Günümüzde burun estetiği hala en çok talep gören cerrahi işlemlerden birisi olarak popülerliğini korumaktadır. Ancak cerrahi bir işlem olması , genel aneztesi ve bununla birlikte oluşabilecek riskleri içermesi , ameliyattan sonra bir iyileşme dönemi gerekmesi , ameliyat sonrası ortaya çıkacak şekli beğenmeme ve buna bağlı revizyon ameliyatı gerekebileceği endişeleri gibi nedenlerle , birçok kişi de bu ameliyattan kaçınmaktadır.

 

Dolgu uygulamaları her geçen gün yeni tekniklerin ve yeni ürünlerin tanıtılması ile birlikte, estetik pazarında hızla yükselen ivmesini devam ettirmektedir. Buna bağlı olarak da burun dolgu uygulamaları , özellikle ameliyat olmak istemeyen kişiler için uygun bir seçenek olmaya devam etmekte ve özellikle başarılı uygulamaların her geçen gün artması ve yeni tekniklerin tanımlanması ile daha fazla talep görmektedir . Ayrıca bu uygulamanın aneztesi gerektirmemesi , kişinin işlem sonrası hemen sosyal hayatına geri dönebilmesi , işlem sonrası bir iyileşme dönemi gerektirmemesi gibi nedenler de bu işlemi rinoplasti isteyen kişiler arasında daha fazla cazip hale getirmektedir.

 

Ancak her tıbbi işlemde olduğu gibi bu uygulamanın da ciddi komplikasyon riskleri vardır.Glabellar dolgu uygulamalarının pratikte azalması , burun dolgu işlemlerinin de giderek yaygınlaşan uygulaması , son dönemde burun dolgu uygulamasını körlük gibi göz içi komplikasyonlarda ilk sıraya çıkarmıştır. Bu nedenle uygulayıcı hekimin hem anatomi hem işlem hakkında derin bir bilgiye sahip olması gerekir.

 

Dolgu uygulamaları ile ilgili birçok kaynak mevcuttur , bu kitap ise sadece popülaritesi giderek artan burun dolgu uygulamaları ile ilgili bir kaynaktır ve detaylı bir klinik anatomiyi , detaylı öncesi sonrası değerlendirmeyi , usta uygulayıcıların farklı uygulama tekniklerini , burnun etraf dokularla ilişkisi gibi çok kapsamlı bilgi ve deneyim paylaşımları içermektedir . Hatta klinik pazar ve sosyal medyanın günümüzdeki yeri ile ilgili bölümler , bize bazı konularda yol gösterici olacaktır.

 

Burun dolgusu , likid rinoplasti , sıvı rinoplasti, ameliyatsız rinoplasti gibi çeşitli isimler ile anılan bu uygulamaya başlamak isteyen ve uygulama tekniklerini ilerletmek isteyen her düzeyde hekime harika bir kaynak olacağını düşünüyoruz.`                                                   

 

                                                                                                             Prof.Dr.Gökçe ÖZEL

                                     

ISBN9786259940809
Basım Yılı2024
Basım Sayısı1
Sayfa Sayısı155
Kitap DiliTürkçe
Yazar(lar)Dario BERTOSSİ,Riccardo NOCİNİ,Ali PİRAYESH
Çeviren(ler)Prof.Dr. Gökçe ÖZEL,Op.Dr. Emre ERKİLET

Yorum Yaz

Ameliyatsız Rinoplasti

Ameliyatsız Rinoplasti

Yorum Yaz